Здравей, училище ! Иван Иванов и Анна-Никол Антонова)

Главна категория: Новини
Посещения: 5419

15 1Училищният звънец удари за началото на новата учебна година и в Несебър. Стотици деца и техните родители запълниха пространство в двора на СУ „Любен Каравелов“, а приветствия за добре дошли и успешна учебна година отправиха Николай Димитров, кмет на община Несебър, Тодорка Желязкова, директор на СУ „Любен Каравелов“, инж. Виолета Илиева, началник на Регионално управление на образованието РИО на МОН – Бургас.

Училищният праг по традиция първи прекрачиха нетърпеливите и любопитни първокласници. Последният първи учебен ден е някак емоционален и специален и за дванадесетокласниците, които предстои да завършат. Споделяме емоции и впечатления на двама от тях:

15 IIПървокласникът Иван Иванов с любопитство разглежда учебните пособия. Споделя, че първите мигове в училище са интересни. Затруднява се да сравни училището с детската градина, но видимо се вълнува. Знае, че ще му преподава Стоянка Велева.

Видимо е сериозен, отговорен, но и положително настроен да трупа знания. „Част от учебниците вече ги разгледах, други още не.“, споделя за Melnicata.com Иван Иванов.

15 AB

Анна-Никол Антонова започва своята последна учебна година в СУ „Любен Каравелов“ като ученичка. Разказва, че за нея този ден е със смесени чувства.„От една страна чувствата са хубави, а от друга – тъжни, защото е край на едно ново начало.“

Дванадесетокласничката говори с добро и за учители, и за съученици. „Разбирам се с всички, а това е най-важно.“, допълва Анна-Никол Антонова, която най-много обича география. Неин класен ръководител е Ирена Божилова.

Вижте още: Предстои разширение на детската градина в Слънчев бряг

15 215 4

15 315 5

15 615 7

15 815 9

15 1015 11

15 1315 14

15 1515 16

15 1715 18